van-den-berg-optiek-zonnebrillen

Voordelige zonnebrillen bij Van den Berg oogzorg

Een schijnende zon, wie wordt er niet blij van? Met uw familie naar het park, met vrienden wat drinken in de stad of gezellig een dagje naar de strand. Dit zijn waardevolle momenten, maar tegelijkertijd vragen ze veel van onze ogen, die worden blootgesteld aan al het zonlicht. Kies daarom voor een goede zonnebril en kom langs bij Van den Berg oogzorg.

Uw ogen beschermen tegen de zon

Mooi weer of niet: het is ontzettend belangrijk dat u uw ogen beschermt tegen zonlicht. Uv-straling kan op de lange termijn namelijk schade aanrichten aan uw ogen. Hoewel u de gevolgen hiervan mogelijk niet meteen merkt, kan het later in uw leven zorgen voor problemen zoals staar of een verminderd zicht. Daarnaast is het dragen van een zonnebril veiliger als u deelneemt aan het verkeer. Een zonnebril zorgt voor een hoger contrast en neemt schitteringen weg, waardoor u het overzicht op de weg niet verliest.

Verschillende zonnebrillen

Een zonnebril beschermt uw ogen, maar kan ook een modeaccessoire zijn. Indien u het juiste montuur vindt, kunt u uw bril mooi combineren met uw verschillende outfits. Grote brillen, kleine brillen, het welbekende cat-eye montuur, maar ook de populaire pilotenbril. Bij Van den Berg oogzorg kunt u ze allemaal vinden.

Op zoek naar een modieuze zonnebril? Kom dan langs bij Van den Berg oogzorg. We geven u graag advies. Bij ons vindt u ongetwijfeld de zonnebril die u altijd al wilde hebben.

Bezoek ons


Lees meer over onze collecties


Top