van-den-berg-optiek-contactlenzen

Contactlenzen voor alle situaties

Als u niet altijd een bril wilt dragen, zijn contactlenzen waarschijnlijk voor u de oplossing. Bij Van den Berg oogzorg beschikken we over een breed assortiment aan lenzen. Heeft u een vraag of wilt u ze eens proberen om te bepalen of contactlenzen dragen iets voor u is? Twijfel dan niet en stap binnen voor een advies.

Soorten contactlenzen

Contactlenzen zijn er in verschillende soorten. Bijna iedereen kan hierdoor lenzen dragen. Zo zijn er onder andere daglenzen, maandlenzen, harde lenzen, maandlenzen, torische lenzen en nachtlenzen die u ’s nachts draagt, als u slaapt. Welke lens is geschikt voor u?

Advies van de opticien

Elke soort contactlens voldoet aan andere behoeften en heeft andere voordelen. Zo kunt u met daglenzen bijvoorbeeld flexibel zijn omdat u ze ’s avonds weg kunt gooien en hoeft u met nachtlenzen overdag helemaal geen lenzen meer te dragen. Voor elk oogprobleem is een andere oogoplossing geschikt. De bekwame opticiens van Van den Berg oogzorg voorzien u daarom graag van een gedegen advies, zodat u de contactlenzen vindt die helemaal bij u passen.

Wilt u meer informatie over contactlenzen of wilt u contactlenzen proberen? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in onze winkel in Sliedrecht . We voorzien u graag van een goed advies!

Lees meer over onze contactlenzen:


Top