ase-lookizi-runningfw17-female-1100x475px-en
ase-lookizi-runningfw17-male-1100x475px-en
ase-lookizi-splite-female-1100x475px-en
ase-lookizi-splite-male-1100x475px-en

adidas Sport eyewear brillen

adidas Sport eyewear is dé perfecte sportbril! Sportbrillen vormen een essentieel onderdeel van de basisuitrusting van de moderne sporter. De brillen van adidas Sport eyewear voldoen aan de eisen van verschillende sporten en een sportieve levensstijl.

De adidas sportbrillen hebben een uitstekende reputatie bij sporters. De collectie sportbrillen werd ontwikkeld door en voor topatleten en voldoen aan de hoogste eisen. Zo werd de nieuwe Zonyk bril mede ontwikkeld door Quintana en Valverde van het Movistar team.

Het gamma sportbrillen bevat een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van functionaliteit en lifestyle. De technische specificaties zorgen voor een optimale gepersonaliseerde pasvorm, perfect zicht en state of the art design.

Technische specificaties:

  • Verwisselbare glazen
  • Verstelbare en uitneembare brilarmen
  • Verstelbare neusbrug (2 standen)
  • Monturen in verschillende maten leverbaar
  • UV mee verkleurende glazen
  • LST glazen die lichtschommelingen stabiliseren
  • Zien en gezien worden door de reflecterende of glow in the dark elementen aan sommige modellen

Wist u dat…

Sporters die een bril op sterkte nodig hebben, biedt adidas Sport eyewear een ruime keuze aan optisch corrigeerbare sportbrillen.

U kunt kiezen uit drie verschillende correctie-oplossingen: uw glazen in de bril rechtstreeks op sterkte laten maken of uw bril op sterkte laten maken door middel van een adapter of een clip-in. Wij bespreken samen met u over de ideale correctie-oplossing om een ideale prestatie te verzekeren!


De toppers van adidas Sport eyewear

Er zijn geen resultaten gevonden.


Top